FinanceEstoniaga liitus neli uut liiget

Märtsis liitus FinanceEstonia'ga neli uut liiget. Kokku on liikmete arv 54. Uued liikmed on Kodumaa Kapitali Hoiu-laenuühistu, Prospera Eesti OÜ, Deloitte Advisory AS ja Transferfast OÜ.

Märtsis liitus FinanceEstonia’ga neli uut liiget. Kokku on liikmete arv 54. Uued liikmed on Kodumaa Kapitali Hoiu-laenuühistu, Prospera Eesti OÜ, Deloitte Advisory AS ja Transferfast OÜ.

Kodumaa Kapitali Hoiu-laenuühistu on asutatud 2014. aasta oktoobris ja tänaseks kasvanud üheks suuremaks HLÜ-ks Eestis. Kodumaa Kapitali HLÜ eesmärk on saada sõltumatuks Ühistupangaks Eestis, pakkudes oma liikmetele hoiustamise ja laenamise alternatiive.

Prospera Eesti OÜ on iseseisev rahvusvaheline konsultatsioonifirmade grupp, mis pakub kvaliteetset ja kõrgtasemelist firmade ning erinevate juriidiliste isikute haldamis- ja nõustamisteenust era- ja äriklientidele. Prospera peamine tegevus on äristruktuuride loomine, haldamine ja juhtimine vastavalt klientide isiklikele- ja ärivajadustele.

Deloitte Advisory AS on globaalselt maailma suurim konsultatsiooniteenuseid pakkuv ettevõte, mille kontorid on enam kui 150 riigis ning millel on üle 200 000 töötaja. Deloitte osutab klientidele üle maailma audiitor- ja konsultatsiooniteenuseid,  finantsnõustamisalaseid, riskijuhtimise ja maksuteenuseid ning muid seonduvaid teenuseid.
Deloitte klientide hulka kuuluvad kohalikud suurettevõtted, rahvusvahelised korporatsioonid ning ka väikesed ja keskmised ettevõtted panganduse, kindlustuse, tootmise, infrastruktuuri, energeetika, kinnisvara, teeninduse, hulgi- ja jaekaubanduse sektoris, samuti avaliku sektori ja Euroopa Struktuurifondide väljundorganisatsioonid Eestis.

Transferfast OÜ pakub kiiret pankadevahelist ülekannet ning seda 24/7. Tavapärase SEPA ülekandega jõub Teie raha teise panka 1-3 päeva jooksul, olenevalt ülekande tegemise hetkest. TransferFastiga jõuab see kohale 5 minutiga! Teenus on mõeldud nii eraisikutele kui ka firmadele.