FinanceEstonia liikmed aitavad rahatarkuse raamatud koolidesse

Eelmisel aastal jõudis FinanceEstonia liikmete abiga raamatukogudesse üle Eesti ligi 600 rahatarkuse raamatut. Sel aastal on rahandusministeeriumi eestvedamisel soov toetada kooliraamatukogusid 510 raamatuga. Ettevõtmisele on tänavu FinanceEstonia liikmetest juba õla alla pannud BB Finance, Bondora, Finora Capital, Estateguru, Fresh Finance, Inbank, IPF Digital, PlusPlus Capital ja Redgate Capital.

Eelmisel aastal jõudis FinanceEstonia liikmete abiga raamatukogudesse üle Eesti ligi 600 rahatarkuse raamatut. Sel aastal on rahandusministeeriumi eestvedamisel soov toetada kooliraamatukogusid 510 raamatuga. Ettevõtmisele on tänavu FinanceEstonia liikmetest juba õla alla pannud BB Finance, Bondora, Finora Capital, Estateguru, Fresh Finance, Inbank, IPF Digital, PlusPlus Capital ja Redgate Capital.

Kooliraamatukogudesse jõuavad sel aastal järgmised raamatud: Riin Tuttelberg “Tom õpib rahamängu”, Bodo Schäfer “Koer nimega Money”, Mihkel Truman ja Jaak Roosaare “Kuidas saada rahatargaks”, Jaak Roosaare “Rikkaks saamise õpik”, Kristjan Liivamägi, Tõnn Talpsepp, Tarvo Vaarmets “Rahaedu põhimõtted” ning Kristi Saare “Kuidas alustada investeerimisega”.

Koolid, õpetajad ja noortekeskused vajavad järjepidevalt toetust rahatarkuse õppematerjalide soetamiseks. Näiteks on lähiajal kavas toetada veel ka “Tom õpib rahamängu” juhendmaterjalide jõudmist rohkematesse koolidesse, samuti on edaspidi kavas toetada rahatarkuse lauamängu jõudmist koolidesse ja noortekeskustesse.

Kui soovite rahatarkust edendada ja materjalide soetamisele õla alla panna, võtke ühendust Bret Klemmiga Rahandusministeeriumist: bret.klemm@fin.ee.

Samuti tuletame meelde, et väga hea võimalus veel rahatarkuse levimisse oma panus anda, on viia koolides läbi külalistunde. Saate end kirja panna siin: https://tagasikooli.ee/

Täname kõiki toetajaid ja muul moel rahatarkuse levitajaid!

Foto: Shutterstock