8. veebruar FinanceEstonia miniseminar: “Eesti tarbijakrediidituru hetkeseis”

FinanceEstonia krediidiandjate töörühma juhi ja Finora Capital tegevjuhi Andrus Alberi sõnul on tarbijakrediidituru areng üks võimalus Eesti üldise majandusarengu elavdamiseks.

8. veebruar 2017, algusega kell 12.30 kohvikus Wabadus (Tallinn, Vabaduse väljak 10, II korrus)

FinanceEstonia krediidiandjate töörühma juhi ja Finora Capital tegevjuhi Andrus Alberi sõnul on tarbijakrediidituru areng üks võimalus Eesti üldise majandusarengu elavdamiseks. “Ometi on üks Eesti murekohti täna jätkuvalt selles, et siinne finantsteenuste turg on Euroopa mõistes liialt ühekülgne. Eestis on viie suurima krediidiasutuse käes 89% varadest,” kirjeldas Alber.

Miniseminaril tutvustab Euroopa tarbijakrediidituru trende ja muutusi Eurofinas vanem õigusnõunik Alexandre Giraud.

FinanceEstonia tellitud uuringu “Eesti tarbijakrediidituru olemus rahvusvahelises võrdluses” tulemusi tutvustab KPMG Baltics direktor Hanno Lindpere.

Seejärel võtavad Andrus Alberi juhtimisel Finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm, FinanceEstonia juhatuse liige ja Bigbanki juhatuse esimees Kaido Saar ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi esindaja ühises vestlusringis vaatluse alla Eesti tarbijakrediidituru muutused.

Kohtumise lõpus tutvustatakse FinanceEstonia ja advokaadibüroo Raidla Ellex koostöös loodud krediidiandjate ja –vahendajate head tava.

Tutvu programmiga siin ning registreeru miniseminarile siin.

Kõik huvilised on teretulnud osalema!