Blockchaini tehnoloogiat ja ärirakendusi tutvustav seminar

Tahaksid täpsemalt teada, mida blockchain tegelikult tähendab? Milliseid ärilisi probleeme see tehnoloogia täna lahendanud on ning milliseid võimalusi pakub tulevikus?

FinanceEstonia kutsub 20. oktoobril kell 14.00 – 17.00

Tallink City Hotelli (A.Laikmaa 5) Seaside’i konverentsiruumi 10. korrusel

————————————————————

Tahaksid täpsemalt teada, mida blockchain tegelikult tähendab?
Milliseid ärilisi probleeme see tehnoloogia täna lahendanud on ning milliseid võimalusi pakub tulevikus?

Need ja paljud teised küsimused saavad vastuse äriinimestele suunatud üritusel, kus räägitakse lihtsate sõnadega tehnoloogiast, reaalsetest probleemidest ning ärivõimalustest, mida blockchainiga saab lahendada täna ja tulevikus.

Tervitussõnad
Rauno Klettenberg – FinanceEstonia juhatuse esimees

Avaettekanne (14.00-14.30)
Daniel Gasteiger – Nexussquared kaasasutaja
Danielil on väga pikaajaline panganduse kogemus töötades Šveitsis UBS pangas erinevatel juhtivatel positsioonidel. Tänaseks on ta panganduse vahetanud start-up maailma vastu, olles Nexussquared nimelise blockchaini kiirendi kaasasutaja ja juht.

Populaarteaduslikult tehnoloogiast (14.30-15.00)
Asse Sauga – Eesti Krüptoraha Liit kaasasutaja
Asse on 15 aastase IT ja tehnoloogia taustaga blockchaini ja krüptorahanduse visionäär. Eesti Krüptoraha Liidu ja startupi Proofofyou kaasasutaja.

Blockchaini töötavad ärilahendused (15.00-16.00)
Kaidi Ruusalepp – Funderbeam asutaja ja tegevjuht
Kaidi juhitav Funderbeam on kasvuettevõtete rahastamise ja kauplemise keskkond, mis on ehitatud blockchaini tehnoloogia peale. Varasemalt on Kaidi juhtinud Tallinna börsi ja Eesti Väärtpaberikeskust ning olnud kaasategev riigi IT õigusaktide loomes.

Jüri Laur – LHV panga krüptorahanduse tootejuht
Jüri on viimased 10 aastat tegelenud rahvusvaheliste e-kommertsi maksetega ning rahapesu ja petturluse vastase võitlusega ettevõtetes nagu Skype, Full Tilt Poker ja Microsoft. Tänases rollis LHV Panga Makseteenuste juhina tegeleb ta muu hulgas ka uudsete tehnoloogialahenduste kasutuselevõtuga maksesüsteemides.

Hando Rand – Proof Of You CEO
Hando on rahvusvahelise tehnoloogiaõiguse konsultant ja tegeleb õigust tõhusamalt rakendavate infotehnoloogialahenduste väljatöötamisega. ProofofYou OÜ tegevjuht.

Küsimuste ja vastuste paneel (16.00-16.30)
————————————————————
R.S.V.P hiljemalt 18. oktoober 2016

REGISTREERUMINE
————————————————————
Jaga kutset ka teemast huvitatud kolleegide või sõpradega!